Expertmeeting arbeidsmigranten en gezondheidszorg

Op dinsdag 5 oktober organiseert Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten een online expertmeeting over arbeidsmigranten in Nederland. De meeting staat in het teken van de presentatie van de uitkomsten van een opiniepeiling die door het Kenniscentrum, in samenwerking met onderzoeksbureau I&O Research, periodiek wordt uitgevoerd. Tijdens deze bijeenkomst worden de voorlopige resultaten van het tweede panelonderzoek van 2021 gepresenteerd. Dit panelonderzoek bevatte onder meer vragen over de kennis van- en toegang tot gezondheidszorg en veiligheid en gezondheid op het werk.

De online meeting staat open voor iedereen. U dient er rekening mee te houden dat een opname van de meeting plaatsvindt. Na aanmelding ontvangt u enkele dagen voor de bijeenkomst een link naar de betreffende meeting.

Programma

  • 15:30 – 15:40 uur Opening en korte introductie Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten
  • 15:40 – 16:15 uur Presentatie van de resultaten van het 2e panelonderzoek; hoe denken arbeidsmigranten over o.a. zorg en gezondheid in Nederland?
  • 16:15 – 16:30 uur Eerste reactie van Pharos, landelijk expertisecentrum gezondheid en kwaliteit van zorg in Nederland.
  • 16:30 – 17:10 uur Ronde tafel gesprek en discussie met de deelnemende experts
  • 17:10 – 17:15 uur Afsluiting

Meld u gratis aan voor deze meeting (onder vermelding van “Meeting 05-10”) via het volgende mailadres: [email protected]
Namens het bestuur van het Kenniscentrum