Kennisbank

Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten heeft de ambitie dé kennisleider te worden op het gebied van arbeidsmigratie. Daartoe wordt ingezet op het integraal bundelen, ontwikkelen en delen van kennis over arbeidsmigranten. In haar kennisbank wordt alle beschikbare objectieve en wetenschappelijk gevalideerde kennis verzameld. De volledige kennisbank is open toegankelijk voor kennis- en beleidsmakers en andere geïnteresseerden en kan fungeren als startpunt in de zoektocht naar hoogwaardige informatie over arbeidsmigranten.

t

Vind alle gewenste kennis

De kennisbank biedt een actuele database van beschikbare kennis over arbeidsmigranten. Deze bevat een uitgebreide verzameling van (wetenschappelijke) artikelen, onderzoeken, boeken en papers. Alle publicaties zijn voorzien van een korte samenvatting en één of meerdere trefwoorden die verwijzen naar vergelijkbare publicaties in de kennisbank. Het Kenniscentrum werkt samen met de Universiteit van Tilburg om de kennisbank te onderhouden en voortdurend te actualiseren.

Via onderstaande button kunt u de hele kennisbank raadplegen. Typ een zoekwoord in de zoekbalk om de gewenste  artikelen te vinden of klik op trefwoorden om het overzicht te filteren.